lördag 6 september 2008

Med anledning av nyhetskanalen.se's inslag om ungdomars lek på tåg och tunnelbanespår


Fick reda på den hemska nyheten, att en av skådespelarna i pjäsen 320 kg BUSKIS drabbats av detta. Vi råkade ha biljetter till pjäsen just ikväll, men det är inställt. Så klart!

Men då skall ni inte tro, att det är lätt att lösa tillbaka biljetterna! Man måste in till ATG-ombudet, där biljetten är köpt. Vill man ha presentkort istället, så måste man in till teaterns kassa. Trots att biljetten är beställd via nätet och avhämtad inne i GBG. Man skulle tro, att vilket ATG-ombud som helst skulle kunna lösa in biljetten!

I vårt fall var det dessutom en present, så det blir besvär både för oss och den som beställde biljetten som present! Håhåjaja, i dessa datoriserade tider skulle man inte tro, att man fortfarande kör med "häst" i bokningssystemet.
Vill du läsa nyheten (för många dagar sen!), så klicka på rubriken ovan!
Dessutom: rösta gärna på mitt inredningsförslag på Åhléns sajt, för skoj skull. Igår var mitt betyg 3,5, men nu idag hade det sjunkit till 3,2, eftersom alltför få röstat på min inredning. Den heter UTRYMME, och du hittar länken ett par blogginlägg nedan.


1 kommentar:

Hemma på Landet sa...

Jo...jag glömde...
När du kommer in på Deezer så titta högst upp till höger. Där väljer du språk.;-)
Kramis